קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

מדליוני חזיר בגריל עם פסטה

מדליוני חזיר בגריל עם פסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מדליוני חזיר בגריל עם פסטאן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 3366 קלוריות, 499 גרם חלבון, ו 128 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, דבש, צלעות חזיר מרכזיות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מדליוני חזיר בגריל וירקות, מדליוני חזיר מקסיקניים בגריל, ו מדליוני חזיר עטופים בבייקון בגריל.

הוראות

1
להכנת המרינדה: בבלנדר או במעבד מזון שלבו פלפלי בננה, חרדל ודבש. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ומניחים בצד 3 כפות לרוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף כל אחת)כנפי עוף כל אחת)
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון הניתנת לסגירה מחדש. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים אותם לשקית. אוטמים ומחלקים את המרינדה באופן שווה על החזיר. משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או במקרר אם יותר מזה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוציאים את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי לתת לחזיר להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מחממים מחבת גריל מברזל יצוק מתובלת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוציאים את מדליוני החזיר מהמרינדה ונותנים טלטול עדין להסרת עודפי המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק חזירבצל ירוק חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
7
מניחים על מחבת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
8
בואו לבשל 4 דקות לכל צד או עד מבושל.
9
מוציאים מהתבנית ואוהל רופף עם נייר אלומיניום בזמן שהבשר מונח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה, כ-12 דקות. במחבת בינונית על אש בינונית, מחממים את השמן. כאשר הוא מתחיל להסתחרר, מוסיפים את הבצל. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ומזיעים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מוסיפים מרינדה שמורה ומערבבים. לאחר השילוב מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים עד שהיא מצטמצמת מעט ומסמיכה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
13
מערבבים פנימה את הפרמזן המגורד, והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
14
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב, מצפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
מגישים לצד חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

ניתן לשלב מדליוני חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר
אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פרי דובדבן בשל, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוגל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, טאנינים מלוטשים יין זה ישתה היטב דרך 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.