מדליוני חזיר בגריל עם פסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מדליוני חזיר בגריל עם פסטאן. מתכון זה מכין 4 מנות עם 3366 קלוריות, 499 גרם חלבון, ו 128 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, דבש, צלעות חזיר מרכזיות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מדליוני חזיר בגריל וירקות, מדליוני חזיר מקסיקניים בגריל, ו מדליוני חזיר עטופים בבייקון בגריל.
הוראות
להכנת המרינדה: בבלנדר או במעבד מזון שלבו פלפלי בננה, חרדל ודבש. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ומניחים בצד 3 כפות לרוטב הפסטה.
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון הניתנת לסגירה מחדש. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים אותם לשקית. אוטמים ומחלקים את המרינדה באופן שווה על החזיר. משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות או במקרר אם יותר מזה.
מוציאים את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי לתת לחזיר להגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת גריל מברזל יצוק מתובלת על אש בינונית-גבוהה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים היטב לרתיחה לפסטה.
מוציאים את מדליוני החזיר מהמרינדה ונותנים טלטול עדין להסרת עודפי המרינדה.
בואו לבשל 4 דקות לכל צד או עד מבושל.
מוציאים מהתבנית ואוהל רופף עם נייר אלומיניום בזמן שהבשר מונח.
בינתיים מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים עד לדרגת אל-דנטה, כ-12 דקות. במחבת בינונית על אש בינונית, מחממים את השמן. כאשר הוא מתחיל להסתחרר, מוסיפים את הבצל. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ומזיעים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים מרינדה שמורה ומערבבים. לאחר השילוב מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים עד שהיא מצטמצמת מעט ומסמיכה, כ -8 דקות.
מערבבים פנימה את הפרמזן המגורד, והפטרוזיליה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב, מצפים היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
ניתן לשלב מדליוני חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר]()
אחוזת ראפטור רידג ' פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פרי דובדבן בשל, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוגל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, טאנינים מלוטשים יין זה ישתה היטב דרך 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.