מדליוני חזיר ומעליהם גבינת עיזים וקומפוט קינמון צימוקים תפוחים
מדליוני חזיר בציפוי גבינת עיזים וקומפוט קינמון צימוקים תפוחים דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 509 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם מדליוני חלצי חזיר, שמן קנולן, גבינת עיזים עץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 33%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו גליל קינמון וניל תינוק הולנדי עם קומפוט בורבון תפוחים וציפוי גבינת שמנת, תפוח קינמון וגבינת עיזים קרוסטיני, ו עוף עם גבינת עיזים קינמון-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים את מדליוני החזיר בתערובת קמח, מנערים עודפים.
מחממים שמן קנולה על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה וצורבים את החזיר משני הצדדים עד שהקרום מזהיב, בערך 5 עד 8 דקות.
מוציאים למקום חם ומניחים לנוח.
יוצקים את רוב השמן מהמחבת ומשאירים רק ציפוי.
מוסיפים את התפוחים והצימוקים ומקפיצים במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את ציר העגל והקינמון. מערבבים חמאה לתערובת התפוחים להכנת קומפוט תפוחים מתוק ומלוח. כף מעט קומפוט תפוחים למרכז כל אחת מ -6 צלחות.
מניחים 2 מדליוני חזיר על גבי תפוחים, וכף עוד מעט קומפוט על גבי חזיר. מפוררים גבינה ומניחים על גבי תפוחים כך שהחום שלהם נמס לאט את הגבינה ואז מגישים.