פבלובה קלאסי
פבלובה קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. לך לחנות ותביא קורנפלור, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו פבלובה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל-275F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
כדי להפוך את מרנג: אם הסוכר שלך הוא לא superfine, לסובב אותו במעבד מזון במשך 15 שניות.
מערבבים את הסוכר ואת קורנפלור יחד ביסודיות.
שלב את החלבונים ביצה וחומץ או שמנת של טרטר בקערה גדולה, נקייה, יבשה, והכה במהירות בינונית גבוהה (עם מערבל לעמוד) או במהירות גבוהה (עם מערבל כף יד) עד חלבוני ביצה הם לבן שמנת להחזיק צורה רכה כאשר המקצף מורמים. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר כפית גדושה בכל פעם, לוקח 2 1/2-3 דקות בסך הכל; אתה צריך להיות נוקשה מאוד, שמנת מרנג.
כדי להפוך 8 פבלובות בודדות: סקופ 4 חלקים שווים של מרנג על כל תבנית אפייה מרופדת, מרווחים היטב זה מזה. לפסל כל חלק לתוך כיפה קטנה, על 4 1/2 אינץ ' בקוטר.
אופים 1 שעה, עד pavlovas הם ורוד זהב וקשוח על פני השטח ומרשמלו-y בתוך, סיבוב הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה.
הגדר סדינים אפייה על מדף להתקרר לחלוטין (פבלובס עשוי לשקוע קצת). אם אתה לא משרת את pavlovas באותו יום, לכסות את meringues באופן רופף ולהשאיר בטמפרטורת החדר; הם שומרים במשך כמה ימים.
כדי להרכיב את הקינוח: בקערה בינונית, להכות קרם, עם וניל, אם שימוש, עד שהוא כמעט נוקשה. למעלה מרנג עם קצפת ומקשטים עם הפרי.