קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פבלובה קלאסי

פבלובה קלאסי
פבלובה קלאסי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. לך לחנות ותביא קורנפלור, חלבונים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו פבלובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים מראש את התנור ל-275F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את מרנג: אם הסוכר שלך הוא לא superfine, לסובב אותו במעבד מזון במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים את הסוכר ואת קורנפלור יחד ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
שלב את החלבונים ביצה וחומץ או שמנת של טרטר בקערה גדולה, נקייה, יבשה, והכה במהירות בינונית גבוהה (עם מערבל לעמוד) או במהירות גבוהה (עם מערבל כף יד) עד חלבוני ביצה הם לבן שמנת להחזיק צורה רכה כאשר המקצף מורמים. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר כפית גדושה בכל פעם, לוקח 2 1/2-3 דקות בסך הכל; אתה צריך להיות נוקשה מאוד, שמנת מרנג.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כדי להפוך 8 פבלובות בודדות: סקופ 4 חלקים שווים של מרנג על כל תבנית אפייה מרופדת, מרווחים היטב זה מזה. לפסל כל חלק לתוך כיפה קטנה, על 4 1/2 אינץ ' בקוטר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 1 שעה, עד pavlovas הם ורוד זהב וקשוח על פני השטח ומרשמלו-y בתוך, סיבוב הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הגדר סדינים אפייה על מדף להתקרר לחלוטין (פבלובס עשוי לשקוע קצת). אם אתה לא משרת את pavlovas באותו יום, לכסות את meringues באופן רופף ולהשאיר בטמפרטורת החדר; הם שומרים במשך כמה ימים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
כדי להרכיב את הקינוח: בקערה בינונית, להכות קרם, עם וניל, אם שימוש, עד שהוא כמעט נוקשה. למעלה מרנג עם קצפת ומקשטים עם הפרי.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה