מדליוני חזיר מתובלים עם רוטב בורבון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו פלפל אנגלי טחון, רוטב סויה, חומץ ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מדליוני חזיר מתובלים ברוטב פורט חמוציות-תפוז, מדליוני חזיר עם רוטב דיז'ון, ו מדליוני חזיר עם רוטב לימון.
הוראות
1
בסיר קטן שלבו את הבורבון, הסוכר החום, החומץ, רוטב הסויה, השום והפלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ-1/2 כוס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
צלי חזיר שלם, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
בינתיים, שלבו את אבקת הצ ' ילי, הקינמון, המלח והפלפל; משפשפים מעל פרוסות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חזיר מבושל
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ועוד 2 כפות מי קרח
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
במחבת גדולה מצופה בתרסיס בישול מבשלים חזיר על אש בינונית במשך 2-4 דקות מכל צד או עד שהוא רך.
פינו נואר, מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי למדליוני חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.