מדפים מזוגגים של כבש
אם יש לכם שמן זית, דבש, כבש צרפתי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. מתלים של כבש עם שעועית לבנה, אסיה מדפים של כבש עם רוטב שומשום, ו עגבניות שומשום כבש כבש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים טלה על תבנית מרופדת בנייר כסף משומן. עטפו חתיכת נייר כסף כבד על עצמות כדי למנוע השחמת יתר. בקערה קטנה שלבו את הדבש, השימורים, השמן ומיץ הליים. מניחים בצד 1/2 כוס. כף מחצית מהזיגוג שנותר מעל כבש.
לצלות 4-6 אינץ'. מהחום למשך 10-12 דקות או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 שפל; בינוני, 160 שפל; עשוי היטב, 170 שפל), ומבוסס פעם אחת עם זיגוג שנותר.
מוציאים כבש מהתנור ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.