קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן

מהי-מהי עם סלט כרוב לימון ואורז מטוגן
מאהי-מאי עם סלט כרוב לימון ואורז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כרוב נאפה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מקדמיה-מאהי מאהי מצופה עם אננס Salsan ואורז יסמין, ו Teriyaki Mahi עם ירקות ואורז קוקוס: מזייף טרי.

הוראות

1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מביאים רוטב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
להקציף 1 1/2 כפיות מים קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים לרוטב ומרתיחים עד שהתערובת מתעבה, בערך 1 דקה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. מחלקים רוטב בין 6 קערות קטנות; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה כדי להתמזג. לעשות קדימה מרינדה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
עלים נפרדים מכרוב. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד נבול, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ניקוז; טפיחה יבשה. קוצצים דק.
3
מערבבים כרוב, אורז, בצל ירוק, ו 3/4 כוס panko; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מקום הנותרים 1 1/4 כוסות panko על הצלחת. מדוד כף גדושה של תערובת אורז; לחץ יחד בחוזקה כדי ליצור כדור, ואז לשטח מעט לתוך דיסק. לחץ על דיסק לתוך פאנקו כדי מעיל. חזור עם נשאר תערובת אורז. כיסוי וצינה 30 דקות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מניחים דגים בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6
יוצקים מרינדה על דגים וצינה לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
הוסף מספיק שמן צמחי למחבת בינונית כבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
שמן חום עד 191°. עובד בקבוצות, מטגנים פריטרים אורז עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מעבירים כיסונים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
חום גדול ovenproof לא מקל מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים דגים עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד אטום רק במרכז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
14
מניחים ג ' יקמה matchsticks ו נבטי אפונה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
יוצקים מספיק רוטב עשב לימון מעל המעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט כרוב בין 6 צלחות, הרכבה סלט במרכז. סדר דגים על גבי סלט כרוב על כל צלחת. מחלקים כיסויי אורז בין צלחות ומגישים עם רוטב וייטנאמי לצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אליקסיר גאליקסיר ג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורראורז מבושל בינוני גרגר (כגון אורז סושי), מקורר2חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב ניצני אפונהכרוב ניצני אפונה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץ (כ -6)בצל ירוק קצוץ (כ -6)1אוראו ממולאים כפוליםפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקהפפריקה מעושנת ספרדית מתוקה או פפריקה הונגרית מתוקה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstickמקולף jicama, לחתוך לחתיכות בגודל matchstick22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעשב לימון טחוןעשב לימון טחון2חתיכות טופי הית' ברעשב לימון טחוןעשב לימון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1קילוגרםפילה מהי-מהיפילה מהי-מהי142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 ראש כרוב נאפה1/4 ראש כרוב נאפה11 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולקפאנקו (פירורי לחם יפניים), מחולק1חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף11 כף אורגנו מיובשבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילהטחון תאילנדית צ'ילה או סראנו צ' ילה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות4חתיכות טופי הית' ברתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז unseasonedחומץ אורז unseasoned1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים6שרימפס וורידיםשמן צמחי (לטיגון)שמן צמחי (לטיגון)2חתיכות טופי הית' ברכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.