מוג'ו מוליס
מוג'ו מוליס נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שום, מולים, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 72%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חלצי חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיק, מוג'ו פיק צווטן-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה מוג' ו, ו מוג'ו פיק צווטן-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה מוג' ו.
הוראות
ציוד מיוחד: 8 ליטר לא מגיב, מסננת מתכת מנירוסטה או תוספת קיטור
בסיר מזיעים את השום, הכרישה והמלח בשמן הזית עד לריכוך על אש בינונית-נמוכה.
מניחים את המולים במסננת ומרססים אותם במים קרים כדי להסיר עודפי לכלוך או חצץ.
הסר את כל הזקן בעזרת צבת אף מחט.
מוסיפים לסיר את העגבנייה הקצוצה והיין והופכים את האש לבינונית גבוהה, ומביאים לרתיחה. מכניסים את מסננת המולים לסיר ומכסים. לאחר 3 דקות, בדקו אם המולים נפתחו. אם חלקם עדיין סגורים, מכסים את הסיר ומבשלים 30 שניות נוספות. מחק כל מולים שלא נפתחו.
מניחים את המולים בקערת הגשה.
מוציאים 10 מולים מהקליפות שלהם ומוסיפים אותם לסיר. בעזרת בלנדר מקל או בלנדר בר, מחית את המולים עד שהנוזל הוא בעל עקביות דמוית רוטב.
יוצקים את הרוטב על המולים ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קולקציית טייטינגר טייטינגר של סבסטיאו סלגאדו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
![אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, חסרי טעם וגמישים עוזרים לאיזון היין ולעשירות.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובחים ביותר בשמפניה. שרדונה נקצרת מגרנד קרו של סי סווטה דה בלנס ופינו נואר מגיע מגראנד קרוס ממונטאן דה ריימס וקצה ואל סווטה דה לה מארן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוב סוויד הסופי משלים תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר.אודות סבסטיאן צ 'יזדו סלגדוסבסט צ' יזדו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימור צ ' יזטס, ברזיל. כשגדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע סביבו, מטיולים ביער, מבט מגבעות הגבעה והאזנה לרכבותשהעביר את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאן סיידו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיאן סיידו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ותה תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציע ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על האוניברסלי והמקורי ביותר: חיים, פשוטים ושלווים.