קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

מוות על ידי שוקולד

מוות על ידי שוקולד
מוות על ידי שוקולד יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, ביצים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוות על ידי שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד הרביעי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 (12 עד 16 כוס) קערת זוטות זכוכית או 12 עד 16 קערות זוטות קטנות בודדות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים את השמנת עד שפסגות נוקשות בדיוק עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים ואת הקונדיטוריםסוכר עד פסגות הטופס. הקפידו לא להקציף יתר על המידה, הקרם יהפוך לגושי ודמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
כשהוא קריר לחלוטין, השתמש בידיים שלך כדי לפורר את הבראוניז לחתיכות קטנות יותר. בקערת זוטות זכוכית, שכבה בסדר הבא: בראוניז מפוררים, בערך 1 1/2 כוסות פודינג, 1 1/2 חטיפי טופי מפוררים, בערך 1 3/4 כוסות קצפת. חזור על השכבות באותו סדר. שמור את 2 חטיפי הטופי האחרונים להתפורר ולפזר מעל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לקערות זוטות קטנות בודדות, שכב לפי הסדר הבא: בראוניז מפורר, פודינג, חטיפי טופי מכוסים שוקולד כתוש וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקשטים בסורגי טופי מפוררים יותר. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
7
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו הטבעית, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כחומרים שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הקציפו את משולבת הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת. ממשיכים להקציף את החומרים יחד בקערה מעל המים המבעבעים עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מסירים מהאש ומניחים על מגבת כלים על השיש, ומניחים לתערובת הפאדג ' ית להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
12
בזמן שזה מתקרר, מרפדים את החלק התחתון והדפנות של תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה או נייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 הצדדים הנגדיים. אלה משמשים ידיות שלך כדי להסיר את בראוניז מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את הקלף או נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מערבבים פנימה את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
14
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר הביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
15
מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא נטמע במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ למשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
16
מורחים את בלילת הבראוניז העבה והמרופדת באופן שווה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
הכניסו את הבראוניז לתנור ואפו עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.
19
הקציפו את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח בקערה עד שאין גושים. לפצח את הביצים לתוך הקערה, מוסיפים את החלמונים ואת לטאטא לתוך הדבק. להקציף לאט 1 כוס חלב עד להטמעה מלאה. ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
21
הערה של קוק:כדי למנוע היווצרות עור, מכסים את הפודינג בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני הפודינג. לתקוע כמה חורים לאורך כדי לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ברים שוקולד מכוסה טופיברים שוקולד מכוסה טופי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים4חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, מחולקחלב, מחולק1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1מקלותחמאה ללא מלח, ועוד, מרכך, למחבתחמאה ללא מלח, ועוד, מרכך, למחבת1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.