מוות על ידי שוקולד יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, ביצים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוות על ידי שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד הרביעי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 (12 עד 16 כוס) קערת זוטות זכוכית או 12 עד 16 קערות זוטות קטנות בודדות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים את השמנת עד שפסגות נוקשות בדיוק עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים ואת הקונדיטוריםסוכר עד פסגות הטופס. הקפידו לא להקציף יתר על המידה, הקרם יהפוך לגושי ודמוי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
4
כשהוא קריר לחלוטין, השתמש בידיים שלך כדי לפורר את הבראוניז לחתיכות קטנות יותר. בקערת זוטות זכוכית, שכבה בסדר הבא: בראוניז מפוררים, בערך 1 1/2 כוסות פודינג, 1 1/2 חטיפי טופי מפוררים, בערך 1 3/4 כוסות קצפת. חזור על השכבות באותו סדר. שמור את 2 חטיפי הטופי האחרונים להתפורר ולפזר מעל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
טופי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לקערות זוטות קטנות בודדות, שכב לפי הסדר הבא: בראוניז מפורר, פודינג, חטיפי טופי מכוסים שוקולד כתוש וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
זילוף בצורת לב
טופי.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מקשטים בסורגי טופי מפוררים יותר. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טופי.
7
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו הטבעית, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כחומרים שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הקציפו את משולבת הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת. ממשיכים להקציף את החומרים יחד בקערה מעל המים המבעבעים עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מסירים מהאש ומניחים על מגבת כלים על השיש, ומניחים לתערובת הפאדג ' ית להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
12
בזמן שזה מתקרר, מרפדים את החלק התחתון והדפנות של תבנית האפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה או נייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 הצדדים הנגדיים. אלה משמשים ידיות שלך כדי להסיר את בראוניז מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את הקלף או נייר הכסף.
מערבבים פנימה את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
14
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר הביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
15
מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא נטמע במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ למשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®
16
מורחים את בלילת הבראוניז העבה והמרופדת באופן שווה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
הכניסו את הבראוניז לתנור ואפו עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.
19
הקציפו את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח בקערה עד שאין גושים. לפצח את הביצים לתוך הקערה, מוסיפים את החלמונים ואת לטאטא לתוך הדבק. להקציף לאט 1 כוס חלב עד להטמעה מלאה. ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את האש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
21
הערה של קוק:כדי למנוע היווצרות עור, מכסים את הפודינג בניילון נצמד, לוחצים ישירות על פני הפודינג. לתקוע כמה חורים לאורך כדי לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.