מולים מלוחים
מולים מלוחים דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 128 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, תרד, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. מתכונים דומים: מולים A La Mariniere (מולים מאודים), מולים, ו מולים לאחד (או שניים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הגזר והסלרי לתוך התערובת וממשיכים לבשל עד שגם הגזר והסלרי התרככו, עוד 7 עד 10 דקות.
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר ומביאים לרתיחה; מבשלים לרתיחה במשך 5 דקות.
מוסיפים את המולים; מכסים את הסיר ומאפשרים את המולים להתבשל בתערובת המרק רק עד שהם מתחילים לפתוח, כ 5 דקות. זרוק כל מולים שאינם פתוחים. מערבבים את התרד לתוך המרק רק לפני ההגשה חמה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.