מולים עם עגבניות וסלמי
מולים עם עגבניות וסלמי עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם קרעתם בזיליקום, מרק עוף, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסלמי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סלמי קינוח שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: פסטה עם עגבניות, סלמי ומוצרלה מעושנת, סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, חזיר, סלמי וגבינה, ו טליאטלה עם סלמי, זיתים ועגבניות צלויות בתנור.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום, הסלמי, זרעי השומר ופתיתי הפלפל האדום ומבשלים תוך ערבוב עד שהשום פשוט מזהיב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את היין, העגבניות, 1/4 כוס מים ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם פתוחים לרווחה ונראים שמנמנים מבפנים, 6 עד 9 דקות. מחק מולים שלא נפתחו לאחר 10 דקות. מערבבים את הבזיליקום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
![אוברט לורן כרם שרדונה]()
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.