קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

מולים שמנת עם רוטב רוקפור

מולים שמנת עם רוטב רוקפור
צריך ללא גלוטן, ומתאבן פסקטריאני? מולים שמנת עם רוטב רוקפור יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, מולים, רוקפור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Crudités עם מטבל Roquefort שמנת, מולים שמנת, ו מולים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת sauté ישרה גדולה או בסיר על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד רק רך, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את היין ואת הקורנית, ומגבירים את החום לגבוה. כאשר היין רותח, מוסיפים את הרוקפור והמולים. מתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד שכל המולים נפתחו, 4 עד 5 דקות. כבה את החום, מערבבים את השמנת, ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.