מומופוקו גזר חמוץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Momofuku גזר מלפפון חמוץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 512 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם זרעי קימל, קומבו, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מומופוקו סלק מלפפון חמוץ, Momofuku לפת מלפפון חמוץ, ו מלפפון חמוץ גזר ודייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הגזרים וקומבו בצנצנת 1-ליטר, משאיר לפחות 1/2 אינץ ' של מקום בחלק העליון של הצנצנת.הפוך את המלח: טוסט זרעי קימל בסיר קטן על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את החומץ, הסוכר, המים והמלח, מקציפים להמיס את הסוכר והמלח, ומביאים לרתיחה מהירה.מיד לשפוך את המלח על הגזר, מוודא לכסות אותם לחלוטין אבל משאיר 1/4 אינץ ' של מקום בחלק העליון של הצנצנת.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.כסה את הצנצנת במכסה צמוד. לנער את הצנצנת או להפוך אותו הפוך כדי להפיץ באופן שווה את המלח ותבלינים, ואז למקם אותו במקרר לפחות 1 יום רצוי 1 שבוע לפני השימוש. (גזר כבוש ניתן לשמור במקרר עד 2 חודשים.)