הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sopa de Mondongo Colombiano, מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר), ו מרק מעיים (Ciorba de Burta) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את מעיים עם מים חמים לשפשף עם מיץ לימון. בסיר גדול לשלב את מעיים, סודה לשתייה, ומספיק מים כדי לכסות את מעיים על ידי 2 אינץ'.מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד מעיים מכרז מאוד, על 1 1/2 עד 2 שעות או 45 דקות אם באמצעות סיר לחץ.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 תות, קלוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
2
לנקז את מעיים ולזרוק את water.In סיר גדול, מניחים את מעיים מבושלים, בשר חזיר, צ ' וריסוס, עגבניות, בצל ירוק, שום, כמון ו achiote.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Annatto
צרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב