מוס ליים קפיר עם מי טל דבש
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 224 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, מידורי, עלי ליים כפיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טל דבש חריף ומים קוקוס Agua Fresca, קפה ליים וגלידה ג'ין, ו לימונדת תות עם סירופ ליים קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1/3 כוס שמנת, סוכר, עלי סיד, גרידה, וקורט של מלח בסיר כבד קטן ומביאים לרתיחה חשופה על חום נמוך בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
הסר מהחום ולתת תלול, מכוסה, 25 דקות.
מפזרים ג ' לטין על מים ומיץ ליים בקערה ולתת לרכך 1 דקה. החזרת תערובת קרם לרתיחה, ולאחר מכן לשפוך דרך מסננת דקה מאוד לתוך ג ' לטין, לחיצה על והשלכת מוצקים. מערבבים עד ג ' לטין הוא מומס, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף יוגורט, לטאטא, וצינה, מכוסה, 30 דקות. (
מקציפים הנותרים 1/3 כוס קרם בקערה צוננת עם מקציף עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. מקפלים לתוך תערובת יוגורט וצינה, מכוסה, לפחות 8 שעות. (מוס יהיה להגדיר בשקט.)
מערבבים טל דבש, מידורי, מיץ ליים, וקורט של מלח בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת עדינה מרופדת בכותנה לחה לקערה.
תן ניקוז, ללא הפרעה, 30 דקות, ואז להשליך קצף הנותרים cheesecloth.
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר קטן ולתת לרכך 1 דקה.
מוסיפים 2 כפות מיץ מלון וסוכר, ואז מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד ג ' לטין וסוכר מומסים, 1 עד 2 דקות. בהדרגה לטאטא 1 1/8 כוסות מיץ מלון (שארית רזרבה לשימוש אחר אם תרצה), ולאחר מכן להעביר קערה וצינה, מכוסה, לפחות 8 שעות. (מי טל דבש יהיה להגדיר בקושי.)
כפית מי דבש על 4 צלחות קינוח העליון עם עלי shiso. מוס כפית על עלים.