מוס קפוצ'ינו שמנת
המתכון ניתן להכין מוס קפוצ'ינו שמנת בערך 20 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 296 קלוריות. מתכון זה משמש 6. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חלב, קפה חזק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מוס קפוצ'ינו, מוס קפוצ'ינו, ו מוס קפוצ'ינו קקאו.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה קפה.
מוסיפים תערובת פודינג וקינמון; מקציפים 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 5 דקות או עד להתייצבות רכה.
מקפלים פנימה 2 כוסות קצפת. כף לתוך שש מנות קינוח. מקררים עד להתייצבות.
מקשטים עם תוספת מוקצפת שנותרה וקינמון נוסף.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "