מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מוס שוקולד. מנה אחת מכילה 1673 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סוכר, ברים שוקולד מריר, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר, ו מוס שוקולד ללא ביצים, איך לעשות מוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור שוקולד לחתיכות קטנות יותר ולהמיס על גבי דוד כפול. כאשר קרוב להיות נמס להוסיף קפה ומערבבים יחד.
בקערה נפרדת, לנצח 3 חלמונים ביצה 1 כוס סוכר, ערבוב היטב.
מוסיפים תערובת לשוקולד מומס ומבשלים על חום. מערבבים היטב עד הסוכר הוא מומס.
באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח 4 חלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות רכות. מקפלים לתוך תערובת שוקולד.
לנצח שמנת כבדה עם הנותרים 1/2 כוס סוכר עד פסגות רכות מתחילים להיווצר. מקפלים לתוך תערובת שוקולד.
מגישים בצלחת קריסטל יפה או זכוכית.
מקשטים עם גושים של קצפת טרי, פירות יער ושוקולד מגולח.