מוסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה הוא אהב על ידי 156 אוכל וטבחים. אם יש לכם חלב, פלפל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור כבש: להשרות את דומדמניות במים חמים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
להעביר את הטלה למסננת גדולה להגדיר מעל קערה ולנקז; להשליך כל נוזל שנותר במחבת. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את הנותרים 3 כפות שמן זית וחום עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את רסק העגבניות ודומדמניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מעובה, כ 30 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ואורגנו ומתבלים במלח ופלפל ודבש, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
דומדמניות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
11
הסר מהחום.
1
מחממים את שמן קנולה במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את פרוסות החציל משני הצדדים במלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף את פרוסות חצילים ומטגנים עד רך וזהוב קל חום משני הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את פרוסות החצילים למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
עבור bechamel: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד חיוור וחלק, 2 דקות. עדיין מקציפים כל הזמן, מוסיפים את החלב ואת עלה דפנה ומבשלים עד מעובה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומשליכים את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
תן לרוטב להתקרר במשך 5 דקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, גבינת עיזים, גרידת לימון לטאטא לתוך רוטב בשמל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
כסף ללא נעליים
זנים של פטריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה צלחת אפייה 3 ליטר או תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להרכיב: לשים חצי פרוסות חצילים בצלחת ומכסים עם חצי רוטב הבשר. למעלה את הרוטב עם פרוסות חצילים שנותרו, ולאחר מכן את רוטב הבשר הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
יוצקים את הכמל על גבי רוטב הבשר ומתפשטים באופן שווה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מפזרים רומנו באופן שווה מעל, מניחים את המנה על תבנית אפייה, ואופים עד השחמה מבעבע, 45 עד 50 דקות. למעלה עם פטרוזיליה קצוצה יותר, אם תרצה.