מועדון ארוחת הערב של אמא אמנון פרמזן
מועדון ארוחת הערב של אמא אמנון פרמזן דורש בערך 56 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 51 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא מיונז, מיץ לימון, מלח תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה די גרוע. נסו מועדון ארוחת הערב של אמא אמנון פרמזן, מסעדת Mama ' s Supper Club Tilapia Parmesan (מתוך Recipezaar), ו קלאב מד בהאמה-יום 0.5 + בהאמה אמא קוקטייל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 degrees.In 13 על ידי 9 אינץ חמאה צלחת אפייה או מחבת ג ' לירול, להניח פילה יחיד layer.Do לא מחסנית פילה.
מברשת למעלה עם juice.In הקערה משלבת גבינה, חמאה, מיונז, בצל ותבלינים.
אופים דגים בתנור שחומם מראש 10 עד 20 דקות או עד דגים רק מתחיל להתקלף.
מורחים עם תערובת גבינה ואופים עד חום זהוב, כ 5 דקות.זמן האפייה יהיה תלוי בעובי הדגים שבהם אתה משתמש.צפה דגים מקרוב, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה.עושה 4 מנות.הערה: דג זה יכול להיעשות גם ב broiler.לצלות 3 עד 4 דקות או עד כמעט נעשה.
מוסיפים גבינה ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות או עד השחמה.תודה מועדון ארוחת הערב של אמא בוויסקונסין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.