קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה ב

מוצרלה ב
צריך תוספת צמחונית לקטו אובו? מוצרלן בתוך יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם ביצים, לחם סנדוויץ', מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות, נפוליטנית "מוצרלן בקרוזה" {מוצרלה ממולא פרנץ ' טוסט}, ו מוצ'רלן בכרכרה: מוצ' רלן בקארוזה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מעל כל אחת מ -4 פרוסות לחם עם חתיכת מוצרלה. מכסים ב -4 פרוסות הלחם שנותרו ליצירת כריכים. חותכים את הלחם עד 1/4 אינץ ' מהגבינה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
בקערה רחבה ורדודה מקציפים את הביצים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את החלב, הטימין והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טובלים את הכריכים בתערובת הביצים בזה אחר זה לציפוי, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
במחבת טפלון בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 1 כף משמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים 2 כריכים בתבנית ומבשלים לאט עד להזהבה בצד הראשון, כ -2 דקות. הופכים כל כריך ומבשלים בצד השני עוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים כריכים ומניחים בצד בתנור חם. חזור על התהליך עם שאר השמן והכריכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגישים מיד.