מוצרלה בקרוזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Mozzarellan ב Carrozzan. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בקבוקי שתייה, לחם כריך, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט}, ו Mozzarellan en Carrozza (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים צלפים בין 12 פרוסות לחם להפיץ באופן שווה. מחלקים מוצרלה בין 6 פרוסות ומפזרים פלפל לפי הטעם. הפוך לתוך 6 כריכים, ואז לחתוך ולזרוק קרום כדי ליצור ריבועים 3 אינץ'.
כריכי מעיל עם קמח, לדפוק את עודף. מקציפים יחד ביצים, חלב וקמצוץ כל מלח ופלפל בקערה רדודה קטנה אחרת.
מחממים 1/2 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. בינתיים, מעיל 3 כריכים, 1 בכל פעם, עם תערובת ביצה. פריי, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב, על 5 דקות, ואז לנקז על מגבות נייר. מעיל ומטגנים הנותרים 3 כריכים באותו אופן.
חותכים כריכים לרבעים ומגישים מיד.