מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף
מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 304 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם נקניק עוף מבושל מראש, עגבניות, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, מוצארלן טרי ופיצת בזיליקום, ו טונה, מוצרלה טרייה ופיצת בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור אחד באמצע התנור והשני על ההגדרה הנמוכה ביותר.
מניחים תבנית אפייה שטוחה על המדף התחתון. מחממים תנור ל 47
מגלגלים את הבצק לתוך אליפסה גדולה ודקה (באורך של כ-18 אינץ').
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור. החלק את הבצק על גבי הסדין וחזור אל המדף התחתון.
אופים במשך 8 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקרום מהתנור.
בינתיים, ידיים נקיות, עגבניות למעוך, פלפל אדום מרוסק, אורגנו, ובזיליקום 1/4 כוס בקערה בינונית.
מורחים suace בשכבה זוגית על קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם מוצרלה ונקניקיות.
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.
מפזרים בזיליקום שנותר; לחתוך 12 פרוסות או טריזים ומגישים.