מוצרלה מטוגנת, קישואים, בזיליקום וזיתים ירוקים
מוצרלה מטוגנת, קישואים, בזיליקום וזיתים ירוקים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 882 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, זיתים, קישואים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה ואוכמניות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו סירות קישואים עם מוצרלן וזיתים, סלט פסטה עם פלפל קלוי, מוצרלה, לבבות ארטישוק, זיתי קלמטן ובזיליקום, ו מוצרלה, בזיליקום וקישואים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים כ -2 סנטימטרים של שמן צמחי למחבת גדולה וגבוהה, מוסיפים את שיני השום ומניחים על אש בינונית גבוהה.
מחממים את השמן עד 375 מעלות פ. כמו השמן מתחמם זה יהפוך חדורים טעם שום; לאחר השום הוא שחום, להסיר ולשמור אותו. בזמן שהשמן מתחמם מכינים את המוצרלה, הקישואים, הבזיליקום ותחנת לחם.
חותכים את כדור המוצרלה לרבעים לאורך.
חותכים כל רבע לחתיכות בגודל 1 על 1 אינץ'. חותכים את הקצוות מהקישואים ואז פורסים דק לדיסקים בעובי 1/4 אינץ'. לתחנת הלחם, מסדרים 3 קערות רדודות גדולות ליד שמן החימום.
מניחים את הקמח ב 1ואת פירורי הלחם באחרת. סדקו והקציפו את הביצים בקערה שנותרה עם נתז מים או חלב.
מוסיפים את קוביות המוצרלה לקמח, זורקים לציפוי, מנערים עודפים ואז מעבירים לביצה. מצפים את המוצרלה בביצה ואז מעבירים לפירורי לחם הפנקו, מצפים היטב. משליכים בזהירות את המוצרלה המצופה לשמן החם ומטגנים הופכים לפחות פעם אחת עד להזהבה. לאחר העברה חומה לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז, מפזרים מלח בעודם חמים בצנרת.
לקישואים ובזיליקום מערבבים אותם יחד בקערה. חזור על אותו תהליך כמו שעשית עם קוביות המוצרלה. מטגנים עד להזהבה בכל רחבי.
מסננים לצד המוצרלה המטוגנת.
עבור הזיתים, פשוט לחזור על אותו תהליך.
מסדרים את כל הפריטים המטוגנים על מגש ומגישים עם טריזי לימון