מוק פאי תפוחים אני
אני יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדומה, עוגת תפוחים מדומה, ו עוגת תפוחים מדומה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מרדדים חצי מאפה וקו אחד צלחת עוגה 9 אינץ'.
מניחים את הקרקרים בקרום מוכן.
בסיר, מעל חום גבוה, להביא מים, סוכר וקרם של טרטר לרתיחה ולאחר מכן מבשלים במשך 15 דקות. מערבבים מיץ לימון וקליפה ואז לתת מגניב.
יוצקים סירופ על הקרקרים. נקודה למעלה עם חמאה או מרגרינה ומפזרים קינמון.
מרדדים את שאריות מאפה ומקום על עוגה. לקצץ, לאטום וקצוות חליל. חותכים קרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא פריך וזהב.
תן לפאי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.