קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוק פאי תפוחים אני

מוק פאי תפוחים אני
אני יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים מדומה, עוגת תפוחים מדומה, ו עוגת תפוחים מדומה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים חצי מאפה וקו אחד צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מניחים את הקרקרים בקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4
בסיר, מעל חום גבוה, להביא מים, סוכר וקרם של טרטר לרתיחה ולאחר מכן מבשלים במשך 15 דקות. מערבבים מיץ לימון וקליפה ואז לתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים סירופ על הקרקרים. נקודה למעלה עם חמאה או מרגרינה ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לכריכהלכריכה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
מרדדים את שאריות מאפה ומקום על עוגה. לקצץ, לאטום וקצוות חליל. חותכים קרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן לפאי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.