קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה פוט דה קרם

מוקה פוט דה קרם
מוקה פוט דה קרם נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מוקה פוט דה קרם, קרם מוקה אירי חם, ו Mocha Pots De Creme (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה, וניל ופולי קפה לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את השמנת לרתיחה קצרה; לא להרתיח או שזה יעלה על גדותיו בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ומאמץ כדי להסיר את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים ואת הסוכר עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא בצבע לימון, על 3 דקות. מזג את החלמונים על ידי בהדרגה לטאטא את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון וסוכר (לא מוסיפים את השמנת החמה מהר מדי או את הביצים יתבשלו.) מערבבים בקפה מבושל ושוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים את תערובת הביצה לתוך 6 (8-אונקיה) ramekins או כוסות קפוצ ' ינו, מילוי 3/4 של הדרך מלא בתערובת. ממלאים מחבת אפייה גדולה, רדודה עם 1/2 אינץ ' של מים חמים. בזהירות למקם את ramekins באמבט המים ואופים במשך כ 35 דקות, המרכז צריך לנענע מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את המחבת מהתנור ולתת ramekins להתקרר במים במשך 10 דקות. ואז פופ אותם במקרר כדי להירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-