קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה פוט דה קרם

מוקה פוט דה קרם
מוקה פוט דה קרם נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מוקה פוט דה קרם, קרם מוקה אירי חם, ו Mocha Pots De Creme (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה, וניל ופולי קפה לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את השמנת לרתיחה קצרה; לא להרתיח או שזה יעלה על גדותיו בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ומאמץ כדי להסיר את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים ואת הסוכר עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא בצבע לימון, על 3 דקות. מזג את החלמונים על ידי בהדרגה לטאטא את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון וסוכר (לא מוסיפים את השמנת החמה מהר מדי או את הביצים יתבשלו.) מערבבים בקפה מבושל ושוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים את תערובת הביצה לתוך 6 (8-אונקיה) ramekins או כוסות קפוצ ' ינו, מילוי 3/4 של הדרך מלא בתערובת. ממלאים מחבת אפייה גדולה, רדודה עם 1/2 אינץ ' של מים חמים. בזהירות למקם את ramekins באמבט המים ואופים במשך כ 35 דקות, המרכז צריך לנענע מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את המחבת מהתנור ולתת ramekins להתקרר במים במשך 10 דקות. ואז פופ אותם במקרר כדי להירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי