קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה פוט דה קרם

מוקה פוט דה קרם
מוקה פוט דה קרם נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מוקה פוט דה קרם, קרם מוקה אירי חם, ו Mocha Pots De Creme (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה, וניל ופולי קפה לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את השמנת לרתיחה קצרה; לא להרתיח או שזה יעלה על גדותיו בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ומאמץ כדי להסיר את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים ואת הסוכר עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא בצבע לימון, על 3 דקות. מזג את החלמונים על ידי בהדרגה לטאטא את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון וסוכר (לא מוסיפים את השמנת החמה מהר מדי או את הביצים יתבשלו.) מערבבים בקפה מבושל ושוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
יוצקים את תערובת הביצה לתוך 6 (8-אונקיה) ramekins או כוסות קפוצ ' ינו, מילוי 3/4 של הדרך מלא בתערובת. ממלאים מחבת אפייה גדולה, רדודה עם 1/2 אינץ ' של מים חמים. בזהירות למקם את ramekins באמבט המים ואופים במשך כ 35 דקות, המרכז צריך לנענע מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את המחבת מהתנור ולתת ramekins להתקרר במים במשך 10 דקות. ואז פופ אותם במקרר כדי להירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף