קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות21
ציון בריאות3
מגזין

מוקפץ עוף חמוץ מתוק

מוקפץ עוף חמוץ מתוק
עוף מוקפץ חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 80 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 21 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פרח ברוקולי, רוטב ויניגרט בלסמי, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. נסו עוף מוקפץ חמוץ מתוק, עוף וברוקולי מוקפץ, ו תבשיל עוף מוקפץ חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עוף ופלפלים; לבשל 8 דקות. או עד העוף נעשה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3
מוסיפים רוטב חמוץ מתוק, רוטב ורוטב סויה; מערבבים היטב. מערבבים בברוקולי; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
פירות טריים, נקיים וחזקים.תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מאכל אסייתי חריף להפליא.