מוקרם פטריות תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה ופטריות, מוקרם פטריות תפוחי אדמה, ו מוקרם פטריות ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת 13x9x2-inchglass או צלחת אפייה קרמיקה סגלגל עם2 כפות שמן. מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה, חופפים מעט, בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מפזרים 1 / 2 כפית מלח גס ו 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
4
יוצקים 1/3 כוס קרם מעל; sprinklewith 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות 1/3 שלתפוחי אדמה, 1/2 מלח כפית, 1/4 כפית, 1/3 כוס שמנת, ו 1/4 כוס גבינה 2more פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
אופים חשוף עד potatoesהם מכרז, הוספת קרם על ידי כף יבש, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור; לשמור על טמפרטורת התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים קורנית ופרוסות שום כפיות טובה. לזרוק פטריות באקווריום בינוני עם 3 כפות שמן; מפזרים coarsesalt ופלפל. מסדרים פטריות slicesatop gratin סביב קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
8
Drizzlewith 1/4 כוס קרם; מפזרים 1/4 כוס גבינה. ממשיכים לאפות untilmushrooms חשופי הם מכרז ו edgesare תפוחי אדמה זהוב חום, כ 20 דקות longer.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.מגניב 1 שעה בצלחת; כיסוי וצינה. לפני שימור, לחתוך gratin ל -10 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
Transferto גיליון אפייה rimmed. מכסים בנייר כסף אנדראוורם בתנור 177°, 10 עד 15 דקות.