מוקרם פטריות תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה ופטריות, מוקרם פטריות תפוחי אדמה, ו מוקרם פטריות ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מברשת 13x9x2-inchglass או צלחת אפייה קרמיקה סגלגל עם2 כפות שמן. מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה, חופפים מעט, בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים 1 / 2 כפית מלח גס ו 1/4 כפית.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
4
יוצקים 1/3 כוס קרם מעל; sprinklewith 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות 1/3 שלתפוחי אדמה, 1/2 מלח כפית, 1/4 כפית, 1/3 כוס שמנת, ו 1/4 כוס גבינה 2more פעמים.
מפזרים קורנית ופרוסות שום כפיות טובה. לזרוק פטריות באקווריום בינוני עם 3 כפות שמן; מפזרים coarsesalt ופלפל. מסדרים פטריות slicesatop gratin סביב קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
Drizzlewith 1/4 כוס קרם; מפזרים 1/4 כוס גבינה. ממשיכים לאפות untilmushrooms חשופי הם מכרז ו edgesare תפוחי אדמה זהוב חום, כ 20 דקות longer.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.מגניב 1 שעה בצלחת; כיסוי וצינה. לפני שימור, לחתוך gratin ל -10 חתיכות.