תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטן של כרובית עם Gruyère. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 148 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, חמאה, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gratin תפוחי אדמה Gruyère, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
מניחים כרובית בתבנית אפייה בטוחה 2 ליטר מצופה קלות עם ספריי בישול; כרובית מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים 1/4 כפית מלח; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד כמעט מכרז. מגניב 5 דקות.
5
מטאטא Preheat.
6
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום. מערבבים בפנקו. מערבבים ב 1/4 כוס גבינה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 4 דקות או עד כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
10
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.