מוקרם של כרובית עם Gruyère
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטן של כרובית עם Gruyère. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 148 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, חמאה, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gratin תפוחי אדמה Gruyère, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כרובית בתבנית אפייה בטוחה 2 ליטר מצופה קלות עם ספריי בישול; כרובית מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים 1/4 כפית מלח; לזרוק.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד כמעט מכרז. מגניב 5 דקות.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
הסר מהחום. מערבבים בפנקו. מערבבים ב 1/4 כוס גבינה ועירית.
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 4 דקות או עד כמעט רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כוס גבינה, נשאר 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה ופלפל.
יוצקים תערובת חלב על תערובת כרובית; לזרוק. למעלה באופן שווה עם תערובת גבינה. צלייה 3 דקות או עד חום זהוב מחומם ביסודיות.