מורלים במרינדה
מורלים במרינדה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 51 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, פלפל, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם Morels, טורטלוני עם Morels ו Chanterelles, ו מורלים טריים ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים שמן זית וחמאה למחבת טיגון 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 2 דקות.
מוסיפים מורל טרי שטוף סחוט או פרוס פטריות נפוצות (חצי מורלים קטנים יותר; רבע גדולים יותר); מערבבים רק עד שהם מתחילים לשחרר את המיצים שלהם, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שרי יבש ומערבבים לעתים קרובות עד התאדה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים פטריות לתוך קערה קטנה ומערבבים 1 כף שמן כמהין לבן (אופציונלי).
בואו לעמוד לפחות 1 שעה או לכסות להירגע עד 1 יום.