מורלים בשמנת על בריוש (Morilles à la Crème)
Morels In Cream on Brioche (morilles à la Crème) might be just the side dish שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 423 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Morels In Cream on Brioche (morilles à la Crème), Gâteau à La Crème: מאפה בריוש צרפתי עם מילוי קרם לימון, ו ביצים ומוסר אפויים בשמנת.
הוראות
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים, מתערבבים לעתים קרובות, עד לזהב, 6 עד 8 דקות.
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בקרם חם ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים בעדינות, מכוסה, ערבוב פעם אחת, עד morels הם מכרז, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מסדרים 5 טוסטים על כל אחד 4 צלחות כפית morels ורוטב על גבי.
אתה יכול להחליף 1 אונקיה קטנה מורלים יבשים (1 1/3 כוסות) עבור טרי. משרים מורלים יבשים במים חמים 2 1/2 כוסות עד מרכך, 10 עד 30 דקות. הרם מן השריית נוזל, ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש עם מגבות נייר.
יוצקים להשרות נוזל דרך מסננת מצופה נייר מגבת לקערה.
מוסיפים 1/2 כוס השריית נוזל לקרם בעת חימום (מורלים יבשים לספוג יותר נוזלי מאשר טרי).