מותן חזיר בצ'יפוטלה בגריל
בשר חזיר מטוגן בצ'יפוטלה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך צ'ילי צ' יפוטלה באדובו בתוספת 1 כף רוטב, מיץ תפוזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן, גריל תפוז צ'יפוטלה חזיר פהיטות, ו צ'יפוטלה בגריל תפוזים ואורז חום.
הוראות
מניחים 1/4 כוס מיץ תפוזים, שמן זית, סוכר חום כהה, צ ' יפוטלס adobo, רוטב adobo, שום, ומלח בצנצנת של בלנדר. מחית עד צ ' יפס ושום הם קצוצים לחלוטין.
מניחים ירך חזיר בשקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים מרינדה אורנג ' צ ' יפוטלה, חותם, ולזרוק לחלציים מעיל ביסודיות עם מרינדה.
מניחים במקרר ומרינדה במשך 6 שעות עד לילה, מסתובב מדי פעם.
יוצקים מרינדה משקית לסיר קטן. מערבבים הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוזים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית לחום בינוני ומבשלים עד שהרוטב צמצם נפח בחצי, כ 15 דקות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. צרוב חזיר על הצד החם של הגריל עד השחמה מכל הצדדים, על 4-5 דקות לכל צד. להעביר חזיר לצד מגניב של הגריל ולהתחכך ברוטב תפוז צ ' יפוטלה. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שמדחום לקריאה מיידית קורא 140 ° F כאשר מוכנס לחלק העבה ביותר של ירך החזיר, 15 עד 30 דקות יותר.
הסר מהגריל, תן לעמוד במשך 15 דקות; פרוסה ומגישים עם רוטב תפוז צ ' יפוטלה שמור.