קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

מזל או'ה בראוני אירי

מזל או'ה בראוני אירי
מזל O ' בראוני האירי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 576 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו המזל של הבראנץ ' האירי, מזל O ' מתכון עוגת הגבינה האירי, ו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים את השוקולד הלא ממותק בכוס או בקערה קטנה במיקרוגל. מערבבים במרווחים של 15 שניות עד שהשוקולד חלק. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים במרגרינה וסוכר עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מערבבים בקמח רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמשטח נראה יבש והצדדים מתחילים להתרחק מקצות המחבת, 20 עד 25 דקות. הבראוניז עשויים להיראות יותר כמו עוגה ועשויים להתנועע מעט במרכז-זה נורמלי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר מהתנור להתקרר במחבת להגדיר מעל מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
7
כדי להפוך את השכבה האמצעית, להכות 1/2 כוס חמאה עם סוכר ממתקים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
הוסף חלב לפי הצורך כדי לקבל עקביות להפיץ. מערבבים את תמצית המנטה וצבע מאכל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
תמצית מנטהתמצית מנטה
חלבחלב
9
מורחים את זה על מחבת מקורר של בראוניז. להכניס למקרר במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בקערת מיקרוגל בטוחה, שבבי שוקולד מיקרוגל עם החמאה עד מומס. מערבבים כל 20 שניות עד שוקולד הוא חלק. מערבבים בוניל ולאחר מכן לשפוך על בראוניז צונן ולהתפשט במהירות כדי לכסות את פני השטח. מגניב שוב עד המשרד, על 10 דקות, ואז לחתוך לריבועים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה