מזל או'ה בראוני אירי
מזל O ' בראוני האירי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 554 קלוריות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 576 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו המזל של הבראנץ ' האירי, מזל O ' מתכון עוגת הגבינה האירי, ו Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממיסים את השוקולד הלא ממותק בכוס או בקערה קטנה במיקרוגל. מערבבים במרווחים של 15 שניות עד שהשוקולד חלק. אפשר להתקרר מעט.
מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים במרגרינה וסוכר עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מערבבים בקמח רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה להתפשט באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמשטח נראה יבש והצדדים מתחילים להתרחק מקצות המחבת, 20 עד 25 דקות. הבראוניז עשויים להיראות יותר כמו עוגה ועשויים להתנועע מעט במרכז-זה נורמלי.
הסר מהתנור להתקרר במחבת להגדיר מעל מתלה תיל.
כדי להפוך את השכבה האמצעית, להכות 1/2 כוס חמאה עם סוכר ממתקים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי.
הוסף חלב לפי הצורך כדי לקבל עקביות להפיץ. מערבבים את תמצית המנטה וצבע מאכל ירוק.
מורחים את זה על מחבת מקורר של בראוניז. להכניס למקרר במשך 30 דקות
בקערת מיקרוגל בטוחה, שבבי שוקולד מיקרוגל עם החמאה עד מומס. מערבבים כל 20 שניות עד שוקולד הוא חלק. מערבבים בוניל ולאחר מכן לשפוך על בראוניז צונן ולהתפשט במהירות כדי לכסות את פני השטח. מגניב שוב עד המשרד, על 10 דקות, ואז לחתוך לריבועים לשרת.