קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

מזל טוב מארני

מזל טוב מארני
Happy Go Marni עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 960 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרגרינה, סוכר, קרם חמאה של מעצב הבית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: שדון שמח, יום פטריק הקדוש שמח, ו ליל כל הקדושים שמח.

הוראות

1
חברי הטובים דוד וצביה התארסו לאחרונה. אז במהלך סוף השבוע, אמו של דוד, לינדה, מי הוא שף בלתי מעורער ובייקר, משך את מסיבת אירוסין מדהימה בחצר האחורית שלה. אני לא יכול לחשוב על דבר אחד שלא נעשה במטבח שלה מאפס. טוב, בסדר, היא קנתה את צ ' יפס הטורטייה והיא לא גידלה את הפלפל. האירוע פשוט כל כך קרה להיות ביום ההולדת של דוד, כמו גם. חגיגת whammy כפולה day.To לסייע בהכנות, כי היה הרבה מה לעשות, אחותי ואני באנו הן במוצאי שבת והן ביום ראשון ואחד שלי "משימות" (וזה כל כך המונח הלא נכון מאז אני מקבל הנאה מזה), היה לקשט עוגת יום הולדת עבור דוד. הבאתי כמה מציוד קישוט העוגה וצבעי ציפוי, והתחלתי לעבוד בפינת חדר האוכל. טיפשה שכמותי, התחלתי את הפרויקט רק בחצות. סיימתי ב-4 בבוקר ביום ראשון. וזה הסוג הגרוע ביותר של 4 לפנות בוקר כי נסעתי הביתה ולאחר מכן בכאב, בחוסר רצון שינה את כל השעונים שלי ל5 בבוקר לחיסכון באור יום. התזמון שלי כל הלילה היה מושלם, אתה לא חושב?העוגה עצמה היא סופר לחה, שוקולדית למדי, ובכל זאת אין את כל הרע בשבילך-ness כי מתכונים אחרים יש. בלי ביצים. בלי חמאה. הציפוי בין שכבות העוגה היה קרם מוקה. היזהר לא לאכול את כל זה ישר מהקערה. זה סביר מאוד. וכמובן, כדי לקשט את העוגה, הכנתי כמה קבוצות של קרם חמאה לעיצוב הבית כדי לצבוע בכל מיני צבעים כיפיים. המפתח לקרם חמאה של המעצב הוא ליצור שתי גרסאות: אחת עם סירופ תירס, אחת בלי. סירופ תירס עושה את קרם חמאה להפיץ, אז רק להשתמש בו לציפוי פני השטח ואת הצדדים של העוגה (ובתוך אם אתה בוחר לא להשתמש מוקה חמאה, מדי). הגרסה ללא סירופ תירס תעשה ציפוי נוקשה, מושלם עבור צנרת על עוגות ושמירה על הצורה של מה שאתה מעצב. אף אחד לא רוצה ציפוי "נבול" עלה או אף ציפוי עקום; להכיר את המטרה של סירופ תירס.העוגה הייתה להיט גדול. מזל טוב לדוד וצויה על אירוסיהם ויום הולדת שמח דוד!עוגת שוקולד אמזון
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מוקהמוקה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מותאם מתוך קפה בוז ' ולה ספר בישול על ידי מרגרט fox3 כוסות קמח2/3 כוס cocoa2 tsp לא ממותק. אפיית סודה 2 כוסות סוכר 1 כפית. כוסות מלח 2 מים קרים 1 / 2 כוס בתוספת 2 כפות. כף תירס משומן 1. vanilla2 כפות. חומץ לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
בוז ' ולהבוז ' ולה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
מערבבים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, סוכר ומלח. לנפות (למרות מתכון יהיה בסדר אם אתה לא). בקערה נפרדת, מערבבים יחד מים, שמן תירס, וניל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן תירסשמן תירס
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא יחד את תערובות רטובות ויבשות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים דרך מסננת לקערה, שוברים גושים ולוחצים עליהם דרך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים ויוצקים לתוך 2 משומן 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות או אחד 9x13x2 " פאן. הקש על קצה המחבת על קצה הדלפק, או ירידה מ 6 אינץ ' כמה פעמים לדלפק כדי פופ בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 350 מעלות במשך 25-30 דקות.Mocha Buttercream2 עוז. שוקולד מריר, נמס וקרר 1 כף. אבקת קפה נמס 2 כפות. אספרסו (נוזל)1 כוס מרגרינה ללא מלח או חמאה, softened2 כוסות אבקת סוכר, sifted1 חלמון ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מוקהמוקה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
ממיסים שוקולד, קפה נמס, ואספרסו בחלק העליון של דוד כפול או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
9
בואו להתקרר מעט.
10
מניחים מרגרינה או חמאה, סוכר וחלמון ביצה בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מערבבים היטב, ומוסיפים תערובת שוקולד וקפה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מערבבים ומקררים כדי להפיץ עקביות - כ 15 דקות.בית מעצב חמאה קרם
12
מתכון על ידי mommy1 כפית. וניל, ברור הוא preferable2 כפות. נוזל (מים, חלב, קצפת וכו'.; אני מעדיף חלב)1/2 כוס ירקות shortening1/2 כוס חמאה/margarine1 lb. אבקת סוכר, Sifted2 כפות. סירופ קארו לבן
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
13
לנצח עד פלאפי. סירופ הקארו מגביר את התפשטות הזיגוג. עושה מספיק ציפוי כדי לכסות עוגת שכבה 9 אינץ 'או 9x13x2" cake.My הפתק של אמא, במילים שלה: זהו קרם המעצב שבו אני משתמש כדי להפוך את הציפוי כדי לכסות את העוגה כולה, אם יש תוספת סירופ קארו הוסיף. בלי סירופ הקארו, אני משתמשת בציפוי הזה כדי להכין את כל הוורדים והקישוטים על העוגה.צעד אחר צעד בתמונות
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
14
שכבת העוגה הראשונה מקבל slathering של קרם חמאה מוקה...שכבת העוגה השנייה ממוקמת בזהירות רבה על גבי הראשונה...שרתי כמה תווים מוזיקליים מסביב לצדדים של העוגה...והנה זה שוב: המוצר הסופי...
מרכיבים שתצטרך
מוקהמוקה

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, נמס ומקוררשוקולד מריר, נמס ומקורר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה / מרגרינהחמאה / מרגרינה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן תירסשמן תירס1זנים של פטריותזנים של פטריות2(חוֹרֶף)אספרסו (נוזלי)אספרסו (נוזלי)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת קפה מיידיתאבקת קפה מיידית2(חוֹרֶף)נוזל (מים, חלב, קצפת וכו'.; אני מעדיף חלב)נוזל (מים, חלב, קצפת וכו'.; אני מעדיף חלב)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרגרינה ללא מלח או חמאה, מרוכךמרגרינה ללא מלח או חמאה, מרוכך15ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם חמאה מוקהקרם חמאה מוקה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר, מנופהאבקת סוכר, מנופה15ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון של אמא שלימתכון של אמא שלי2(חוֹרֶף)סירופ קארו לבןסירופ קארו לבן11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי11 קילו קישואים,וניל, קליר עדיףוניל, קליר עדיף1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקותקיצור ירקות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קריםמים קרים2(חוֹרֶף)חומץ לבןחומץ לבן15ריבס, קצוץ טרי או קפואעובד מספר הבישול של קפה בוז'ולה מאת מרגרט פוקסעובד מספר הבישול של קפה בוז'ולה מאת מרגרט פוקס15ריבס, קצוץ טרי או קפואוהנה זה שוב: המוצר הסופיוהנה זה שוב: המוצר הסופי15ריבס, קצוץ טרי או קפואבית מעצב חמאה קרםבית מעצב חמאה קרם15ריבס, קצוץ טרי או קפואצעד אחר צעד בתמונותצעד אחר צעד בתמונות