Happy Go Marni עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 960 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרגרינה, סוכר, קרם חמאה של מעצב הבית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: שדון שמח, יום פטריק הקדוש שמח, ו ליל כל הקדושים שמח.
הוראות
1
חברי הטובים דוד וצביה התארסו לאחרונה. אז במהלך סוף השבוע, אמו של דוד, לינדה, מי הוא שף בלתי מעורער ובייקר, משך את מסיבת אירוסין מדהימה בחצר האחורית שלה. אני לא יכול לחשוב על דבר אחד שלא נעשה במטבח שלה מאפס. טוב, בסדר, היא קנתה את צ ' יפס הטורטייה והיא לא גידלה את הפלפל. האירוע פשוט כל כך קרה להיות ביום ההולדת של דוד, כמו גם. חגיגת whammy כפולה day.To לסייע בהכנות, כי היה הרבה מה לעשות, אחותי ואני באנו הן במוצאי שבת והן ביום ראשון ואחד שלי "משימות" (וזה כל כך המונח הלא נכון מאז אני מקבל הנאה מזה), היה לקשט עוגת יום הולדת עבור דוד. הבאתי כמה מציוד קישוט העוגה וצבעי ציפוי, והתחלתי לעבוד בפינת חדר האוכל. טיפשה שכמותי, התחלתי את הפרויקט רק בחצות. סיימתי ב-4 בבוקר ביום ראשון. וזה הסוג הגרוע ביותר של 4 לפנות בוקר כי נסעתי הביתה ולאחר מכן בכאב, בחוסר רצון שינה את כל השעונים שלי ל5 בבוקר לחיסכון באור יום. התזמון שלי כל הלילה היה מושלם, אתה לא חושב?העוגה עצמה היא סופר לחה, שוקולדית למדי, ובכל זאת אין את כל הרע בשבילך-ness כי מתכונים אחרים יש. בלי ביצים. בלי חמאה. הציפוי בין שכבות העוגה היה קרם מוקה. היזהר לא לאכול את כל זה ישר מהקערה. זה סביר מאוד. וכמובן, כדי לקשט את העוגה, הכנתי כמה קבוצות של קרם חמאה לעיצוב הבית כדי לצבוע בכל מיני צבעים כיפיים. המפתח לקרם חמאה של המעצב הוא ליצור שתי גרסאות: אחת עם סירופ תירס, אחת בלי. סירופ תירס עושה את קרם חמאה להפיץ, אז רק להשתמש בו לציפוי פני השטח ואת הצדדים של העוגה (ובתוך אם אתה בוחר לא להשתמש מוקה חמאה, מדי). הגרסה ללא סירופ תירס תעשה ציפוי נוקשה, מושלם עבור צנרת על עוגות ושמירה על הצורה של מה שאתה מעצב. אף אחד לא רוצה ציפוי "נבול" עלה או אף ציפוי עקום; להכיר את המטרה של סירופ תירס.העוגה הייתה להיט גדול. מזל טוב לדוד וצויה על אירוסיהם ויום הולדת שמח דוד!עוגת שוקולד אמזון
מותאם מתוך קפה בוז ' ולה ספר בישול על ידי מרגרט fox3 כוסות קמח2/3 כוס cocoa2 tsp לא ממותק. אפיית סודה 2 כוסות סוכר 1 כפית. כוסות מלח 2 מים קרים 1 / 2 כוס בתוספת 2 כפות. כף תירס משומן 1. vanilla2 כפות. חומץ לבן
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
בוז ' ולה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3
מערבבים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה, סוכר ומלח. לנפות (למרות מתכון יהיה בסדר אם אתה לא). בקערה נפרדת, מערבבים יחד מים, שמן תירס, וניל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן תירס
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא יחד את תערובות רטובות ויבשות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים דרך מסננת לקערה, שוברים גושים ולוחצים עליהם דרך מסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים ויוצקים לתוך 2 משומן 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות או אחד 9x13x2 " פאן. הקש על קצה המחבת על קצה הדלפק, או ירידה מ 6 אינץ ' כמה פעמים לדלפק כדי פופ בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים ב 350 מעלות במשך 25-30 דקות.Mocha Buttercream2 עוז. שוקולד מריר, נמס וקרר 1 כף. אבקת קפה נמס 2 כפות. אספרסו (נוזל)1 כוס מרגרינה ללא מלח או חמאה, softened2 כוסות אבקת סוכר, sifted1 חלמון ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מוקה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
ממיסים שוקולד, קפה נמס, ואספרסו בחלק העליון של דוד כפול או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
זילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניה
9
בואו להתקרר מעט.
10
מניחים מרגרינה או חמאה, סוכר וחלמון ביצה בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מערבבים היטב, ומוסיפים תערובת שוקולד וקפה.
מתכון על ידי mommy1 כפית. וניל, ברור הוא preferable2 כפות. נוזל (מים, חלב, קצפת וכו'.; אני מעדיף חלב)1/2 כוס ירקות shortening1/2 כוס חמאה/margarine1 lb. אבקת סוכר, Sifted2 כפות. סירופ קארו לבן
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
13
לנצח עד פלאפי. סירופ הקארו מגביר את התפשטות הזיגוג. עושה מספיק ציפוי כדי לכסות עוגת שכבה 9 אינץ 'או 9x13x2" cake.My הפתק של אמא, במילים שלה: זהו קרם המעצב שבו אני משתמש כדי להפוך את הציפוי כדי לכסות את העוגה כולה, אם יש תוספת סירופ קארו הוסיף. בלי סירופ הקארו, אני משתמשת בציפוי הזה כדי להכין את כל הוורדים והקישוטים על העוגה.צעד אחר צעד בתמונות
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
14
שכבת העוגה הראשונה מקבל slathering של קרם חמאה מוקה...שכבת העוגה השנייה ממוקמת בזהירות רבה על גבי הראשונה...שרתי כמה תווים מוזיקליים מסביב לצדדים של העוגה...והנה זה שוב: המוצר הסופי...