פיצה פוט פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת פיצה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לכם בצק פיצה, אם יש לכם ארבע גבינות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. שמן חם במחבת מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד שקופים, 5 דקות.
מוסיפים פלפל, פטריות, שום ותיבול איטלקי; לטגן עד פטריות הם משחימים קלות, 8 דקות. מערבבים במרק; לבשל עד מעט מעובה, 2 דקות.
תערובת ירקות כפית לתוך 3 ליטר רדוד, 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה. למעלה עם פפרוני, הזמנת פרוסות לקישוט, ומפזרים 1 1/2 גבינות.
קצוות ערפל של צלחת עם ספריי בישול nonstick.
מרדדים או למתוח בצק פיצה כדי להתאים את החלק העליון של מחבת, זמירה עודף; קמצוץ קצוות נגד מחבת לאטום.
מוציאים מהתנור וחותכים חריצים בבצק כדי לשחרר קיטור.
מפזרים עם גבינה נותרת העליון עם פפרוני שמור. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהעליון יעלה וישחה יפה, כ -20 דקות יותר.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.