קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פיצה פוט פאי

פיצה פוט פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת פיצה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לכם בצק פיצה, אם יש לכם ארבע גבינות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. שמן חם במחבת מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד שקופים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים פלפל, פטריות, שום ותיבול איטלקי; לטגן עד פטריות הם משחימים קלות, 8 דקות. מערבבים במרק; לבשל עד מעט מעובה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפלפלפל
פטריותפטריות
שוםשום
מרקמרק
4
תערובת ירקות כפית לתוך 3 ליטר רדוד, 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה. למעלה עם פפרוני, הזמנת פרוסות לקישוט, ומפזרים 1 1/2 גבינות.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
ירקירק
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
קצוות ערפל של צלחת עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
6
מרדדים או למתוח בצק פיצה כדי להתאים את החלק העליון של מחבת, זמירה עודף; קמצוץ קצוות נגד מחבת לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוציאים מהתנור וחותכים חריצים בבצק כדי לשחרר קיטור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים עם גבינה נותרת העליון עם פפרוני שמור. חזור לתנור והמשיך לאפות עד שהעליון יעלה וישחה יפה, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרוניפפרוני
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.