מחבת אפויה פריך אגס ותפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מחבת אפוי אגס ותפוח פריך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 790 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מחבת אפויה פריך אגס ותפוח, ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי, ו פריך אגס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 וחמאה מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'.
במעבד מזון, לשלב את הסוכר עם קמח, פקאן וקינמון.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת בסדר.
מעבירים את הציפוי לקערה ולוחצים לגושים.
בקערה גדולה, לשלב את התפוחים ואגסים עם דומדמניות, סוכר, קינמון, הל, דבש וקוניאק ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מורחים את הפרי במחבת ומפזרים את ציפוי על הפרי.
אופים את הפריך במרכז התנור במשך כשעה, עד שהפרי מבעבע והציפוי משחימים.
בואו להתקרר במשך 20 דקות לפני ההגשה עם גלידה.