מחבת חמה עוטפת Sirloin עם גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת חם Sirloin עוטפת עם גבינה כחולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי שן שום, יוגורט, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סינטה עם חמאת גבינה כחולה, סינטה ברביקיו וסלט גבינה כחולה, ו סינטה קצוצה עם חמאת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים 1/4 כפית מלח, ערבוב היטב. תניח בצד.
מפזרים סטייק עם אבקת צ ' ילי, אורגנו, ומלח שנותר.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים סטייק ופלפל ירוק; מטגנים 2 דקות או עד שהבשר נעשה ורצועות פלפל רכות.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת סטייק 3/4 כוס במרכז כל טורטייה. למעלה כל אחד עם 1/2 כוס תרד 2 כפות תערובת יוגורט.
מפזרים פלפל שחור; להפשיל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.