מחבת לזניה מקסיקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת לזניה מקסיקנית. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 482 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שעועית, תירס עמק, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לזניה מחבת, לזניה מחבת אחת, ו לזניה מחבת.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים במים חמים, חלב, פסטה לא מבושלת ותערובת רוטב (מקופסת ההמבורגר הלפר) ותערובת תיבול טאקו.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום; לכסות ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעועית, תירס קפוא וסלסה; לחזור רותחים. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; לחשוף (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).