Santa Fe Skillet לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 372 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם בשר בקר טחון, עגבניות משומרות, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 51% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Easy Santa Fe Skillet , VELVEEAn Easy Santa Fe Skillet , ו- Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את הפסטה, תכולת חבילת התיבול, הסלסה, המים, אבקת הצ'ילי, המלח והקאיין לתוך המחבת.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך. מערבבים פנימה עגבניות; מפזרים זיתים וגבינה. מכסים ומבשלים 3-4 דקות או עד שהם מתחממים.