קצפת ג'לי צנצנות
אם יש לכם ג'לי ג' לטין, קוביות קרח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. פאי תפוחים בצנצנות / פאי דובדבנים בצנצנות, צנצנות, בדיוק בזמן, ו צנצנות הקאפקייקס של סמורס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים ל -1 קילו. תערובת ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד להמסה מלאה.
להוסיף מספיק קרח כדי 1/2 כוס מים קרים כדי למדוד 1 כוס.
מוסיפים לג ' לטין מומס; מערבבים עד להסמכה קלה.
הסר כל קרח שלא נמס. מקררים 30 דקות. או עד מעובה אבל לא סט.
מקציפים עם מיקסר במהירות גבוהה 2 דקות. או עד להכפלת נפח. כפית לתוך 12 (8-עוז.) צנצנות ג ' לי.
חזור על הפעולה עם כל טעם ג ' לטין שנותר ליצירת סך של 4 שכבות, בקירור לאחר כל שכבה לפי ההוראות.
מקררים 1 שעה או עד המשרד.