פטרניפס ולפת או גרטן
ניתן להכין את המתכון פטרניפס ולפת או גרטן בערך 35 דקות. זה מנות ראשונות יש 205 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש לפת, קרם מרוכז של מרק סלרי, חלב ופירורי לחם פנקו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לפת מזוגגת ופטרניפ, לפת מקורמלת, גזר ופטרניפס, ו לפת מוקפצת ופטרניפ עם רוזמרין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים פטרניפים ולפת בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 5-7 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את המרק, החלב והפלפל. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש לנמוכה. מערבבים גבינה עד להמסה.
מסננים ירקות; מעבירים ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהירקות רכים והפירורים חומים זהובים.