Santa Fe Skillet לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 372 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם בשר בקר טחון, עגבניות משומרות, פלפל קאיין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון של 51% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Easy Santa Fe Skillet , VELVEEAn Easy Santa Fe Skillet , ו- Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את הפסטה, תכולת חבילת התיבול, הסלסה, המים, אבקת הצ'ילי, המלח והקאיין לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך. מערבבים פנימה עגבניות; מפזרים זיתים וגבינה. מכסים ומבשלים 3-4 דקות או עד שהם מתחממים.