מחזורי נקניק, תרד ובצל מלוחים
נקניק מתובל, תרד, מחזורי בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 598 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, חלבון ביצה, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו מחזורי נקניק, תרד ובצל מלוחים, מחזורי פסטו, נקניק ותרד מלוחים, ו מחזורי תרד נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים תפוחי אדמה, פלפל ובצל למחבת; מטגנים 4 דקות או עד שהבצל מתחיל להשחים תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים נקניק; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר. מערבבים תרד; מבשלים 2 דקות או עד שהתרד נבול. מערבבים בזיליקום, מלח ופלפל אדום כתוש.
חותכים בצק ל -4 מנות שוות.
מגלגלים כל מנה לעיגול בגודל 5 אינץ'. כפית על 1/2 כוס תערובת תפוחי אדמה על חצי של כל מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים בצק על תערובת תפוחי אדמה עד הקצוות כמעט נפגשים. להביא קצה תחתון של בצק מעל קצה עליון; מלחץ קצוות של בצק כדי ליצור שפה.
מניחים מחזורים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב 2 כפות מים וחלבון ביצה בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה; מברישים בצורה אחידה על הבצק.
מפזרים כ -2 כפיות גבינה על כל מחזור.
אופים בחום של 400 למשך 18 דקות או עד להזהבה.
בואו לעמוד לפחות 5 דקות לפני ההגשה.