קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מחית גזר ותפוחי אדמה

מחית גזר ותפוחי אדמה

הוראות

1
, חשוף, עד מאוד רך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד גזר רותחים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
3
מעבירים גזר מבושל עם כפית מחוררת למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים, חשופים, עד מכרז, כ 10 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, גזר פירה במעבד מזון עם 1/4 כוס קרם עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מחממים חמאה ונותרים 1/4 כוס שמנת בסיר מעל חום מתון, ערבוב, עד החמאה נמסה, ולאחר מכן כוח תפוחי אדמה דרך ריסר לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים פירה גזר, מלח ים ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1
• Carrot and potato purée can be made 1 day ahead and chilled, covered. Reheat in a microwave or double boiler.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה