קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות0
מגזין

מחית תפוחי אדמה

מחית תפוחי אדמה
פירה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 3 . מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, שמלץ, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך אותם לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
מניחים אותם בקערה מכוסה מים קרים, ולספוג במשך 10 דקות כדי להסיר עמילן; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
ממלאים סיר גדול כשלושה רבעים מלאים במים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1 כפית מלח; מבשלים עד מכרז (כ 18 דקות).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מסננים ביסודיות במסננת. כדי להסיר עוד לחות (אף אחד לא רוצה פירה מימי), להחזיר תפוחי אדמה לסיר על חום בינוני עד גבוה במשך דקה או שתיים, הופך אותם כל הזמן כך שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
לקבלת התוצאות החלקות ביותר, לשים אותם דרך ricer. אם אין לך אחד, למרוח הרבה שומן מרפק על מועך תפוחי אדמה. אל תמעך אותם במעבד מזון או בבלנדר; זה הורס את המרקם הרך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
7
מוסיפים 3 כפות שמלץ לכל קילו תפוחי אדמה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמלץשמלץ
1
בצל קצוץ מוקפץ דק או שום קלוי. עבור האחרון, מחממים תנור ל 350 מעלות, לקצוץ להטות את ראש שום לחשוף שיני, ולמשוך את קליפת רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
טפטוף עם 1 כף שמן זית, מפזרים פלפל טרי, ואופים, עטוף בנייר כסף, במשך 45 דקות. לסחוט ראש שום לשחרר ציפורן, מועך אותם, ומערבבים אותם לתוך תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול פשוט לטגן חתיכות גדולות של שום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
הוסף הערות ההערות שלי
6
ערוך את ההערות שלי
7
בוצע