מחית תפוחי אדמה
פירה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 3 . מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, שמלץ, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך אותם לחתיכות 2 אינץ'.
מניחים אותם בקערה מכוסה מים קרים, ולספוג במשך 10 דקות כדי להסיר עמילן; לנקז.
ממלאים סיר גדול כשלושה רבעים מלאים במים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1 כפית מלח; מבשלים עד מכרז (כ 18 דקות).
מסננים ביסודיות במסננת. כדי להסיר עוד לחות (אף אחד לא רוצה פירה מימי), להחזיר תפוחי אדמה לסיר על חום בינוני עד גבוה במשך דקה או שתיים, הופך אותם כל הזמן כך שהם לא לשרוף.
לקבלת התוצאות החלקות ביותר, לשים אותם דרך ricer. אם אין לך אחד, למרוח הרבה שומן מרפק על מועך תפוחי אדמה. אל תמעך אותם במעבד מזון או בבלנדר; זה הורס את המרקם הרך.
מוסיפים 3 כפות שמלץ לכל קילו תפוחי אדמה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בצל קצוץ מוקפץ דק או שום קלוי. עבור האחרון, מחממים תנור ל 350 מעלות, לקצוץ להטות את ראש שום לחשוף שיני, ולמשוך את קליפת רופף.
טפטוף עם 1 כף שמן זית, מפזרים פלפל טרי, ואופים, עטוף בנייר כסף, במשך 45 דקות. לסחוט ראש שום לשחרר ציפורן, מועך אותם, ומערבבים אותם לתוך תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול פשוט לטגן חתיכות גדולות של שום בשמן זית.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA