מחית תפוחי אדמה בחמאה
מחית תפוחי אדמה בחמאה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, אגוז מוסקט טחון, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה בחמאה, מחית תפוחי אדמה בחמאה, ו מחית תפוחי אדמה בחמאה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה ומוסיפים 2 1/2 כפות מלח. להפחית חום ומבשלים עד רק במכרז, על 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר.
מוסיפים את החמאה, חלב חמאה, שמנת, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל. מועך את תפוחי האדמה עם מועך כף יד.
העברה לצלחת הגשה.הערה מקדימה: תפוחי האדמה יכול להיות מורכב עד 2 שעות מראש ונשמר חם בדוד כפול או סיר חרס. אם תפוחי האדמה הם צוננים ולאחר מכן מחומם, הם יהפכו יבשים ודביקים.