תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בירה וגבינה לטבול. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1037 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, בירה, crudités, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'וריסו Queso לטבול עם בירה וצ' ילי, צ'וריסו Queso לטבול עם בירה וצ' ילי, ו מטבל גבינה פימנטו.