קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

מטבל סלמון מעושן

מטבל סלמון מעושן
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם פלפל, סלמון, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), ו נקניקיית סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם הגבינה במערבל חשמלי מצויד מצורף משוט עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ לימון, שמיר, חזרת, מלח ופלפל, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזרתחזרת
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמירשמיר
3
מוסיפים את הסלמון המעושן ומערבבים היטב. צ ' יל ומגישים עם crudites ו/או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
קרקריםקרקרים
4
צילום: קוונטין בייקון
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו