מטבל עוף באפלו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מטבל עוף באפלו, 5-מרכיב באפלו עוף אפוי חומוס מטבל, ו מטבל אנצ'ילדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בסיר בינוני על חום מתון, להמס את גבינת שמנת עד חלקה, על 3 דקות.
מוסיף את הסלרי, רוטב חריף ועוף ומערבבים היטב.
להעביר את התערובת לצלחת עוגה 9 אינץ ומפזרים את הגבינה הכחולה התפוררה על גבי.
אופים עד חם מבעבע, על 25 דקות.
מגישים עם קרקרים, לחם או מקלות גזר.
מה עושה את המתכון הזה באמת לשיר: זה יש את כל הטעמים הגדולים של כנפי עוף באפלו ללא כל השומן של עור העוף ושמן. רוצה לעשות את זה קל יותר? תרגיש חופשי להשתמש בגבינת שמנת קלה.