תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילת עור תפוחי אדמה טעונה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 386 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בייקון, ירקות כגון רצועות פלפל ומקלות סלרי, צ'יפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחית תפוחי אדמה עם עור אדום, טאקו עור תפוח אדמה, ו מרק תפוחי אדמה בעור (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל את הבייקון במחבת בינונית להגדיר על חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
להוסיף 2/3 כוס השמן והשום למחבת עם טפטוף בייקון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס את קליפות תפוחי האדמה לרצועות דקות מאוד (דק יותר לחתוך את הרצועות crispier הם יהיו). לזרוק את הרצועות עם 1/4 כפית מלח, קצת פלפל ואת הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מורחים בשכבה זוגית ואופים על תבנית אפייה ungreased, ערבוב פעם אחת, עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
חותכים את תפוחי האדמה קלופים לתוך גושים 1 אינץ ולשים בסיר. מכסים במים קרים על ידי כ 2 אינץ ' ולהוסיף קמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מסננים ולאפשר להתקרר מעט. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה בינונית או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
Ricer תפוחי אדמה
קערה
9
יוצקים את תערובת השמן והשום לתוך הקערה של מעבד מזון ומחית.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
10
מוסיפים את תפוחי האדמה, חומץ, 1/3 כוס מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם והדופק עד רק שמנת בשילוב; לא על תהליך או תפוחי האדמה יהפכו gluey.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
חומץ
מים
11
להוסיף עד 3 כפות יותר מים במידת הצורך, כך לטבול רך להפיץ. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
12
מעבירים את המטבל לקערת הגשה רדודה. פורסים את הבייקון ומפזרים אותו על המטבל יחד עם קליפות תפוחי אדמה פריך בצל ירוק. למעלה עם שמנת חמוצה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם צ ' יפס וחותכים ירקות לטבילה.