קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל עור תפוח אדמה טעון

מטבל עור תפוח אדמה טעון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבילת עור תפוחי אדמה טעונה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 386 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בייקון, ירקות כגון רצועות פלפל ומקלות סלרי, צ'יפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחית תפוחי אדמה עם עור אדום, טאקו עור תפוח אדמה, ו מרק תפוחי אדמה בעור (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל את הבייקון במחבת בינונית להגדיר על חום בינוני עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
להוסיף 2/3 כוס השמן והשום למחבת עם טפטוף בייקון. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס את קליפות תפוחי האדמה לרצועות דקות מאוד (דק יותר לחתוך את הרצועות crispier הם יהיו). לזרוק את הרצועות עם 1/4 כפית מלח, קצת פלפל ואת הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מורחים בשכבה זוגית ואופים על תבנית אפייה ungreased, ערבוב פעם אחת, עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
חותכים את תפוחי האדמה קלופים לתוך גושים 1 אינץ ולשים בסיר. מכסים במים קרים על ידי כ 2 אינץ ' ולהוסיף קמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מסננים ולאפשר להתקרר מעט. להעביר את תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה בינונית או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
9
יוצקים את תערובת השמן והשום לתוך הקערה של מעבד מזון ומחית.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
10
מוסיפים את תפוחי האדמה, חומץ, 1/3 כוס מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם והדופק עד רק שמנת בשילוב; לא על תהליך או תפוחי האדמה יהפכו gluey.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חומץחומץ
מיםמים
11
להוסיף עד 3 כפות יותר מים במידת הצורך, כך לטבול רך להפיץ. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
12
מעבירים את המטבל לקערת הגשה רדודה. פורסים את הבייקון ומפזרים אותו על המטבל יחד עם קליפות תפוחי אדמה פריך בצל ירוק. למעלה עם שמנת חמוצה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם צ ' יפס וחותכים ירקות לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ירקירק
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה