מטבל תרד ארטישוק חם מועדף
מטבל תרד ארטישוק חם אהוב דורש סביב 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 18. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, גבינת שמנת, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מטבל ארטישוק תרד חם, מטבל תרד וארטישוק חם, ו מטבל תרד וארטישוק חם.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים ומערבבים בצל עד שהוא רך.
מוסיפים תרד; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה גבינת שמנת ושמנת חמוצה.
מוסיפים לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, מלח, פלפל ופתיתי פלפל אדום; מבשלים 1-2 דקות או עד לחימום.
העברה ל-1-1/2 קו-טי ללא שומן. צלחת בטוחה במיקרוגל; מפזרים גבינת צ ' דר. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגישים חם עם טוסט מלבה או שבבי פיתה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
![לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.